Pandémia zasiahla celé ľudstvo, šport nevynímajúc

Z jesennej časti sezóny 2020/21 sa odohrali dve tretiny zápasov. Od seniorov, až po najmenšie deti. Futbalový rok 2020 nám všetkým v prvom rade poskytol úplne iný pohľad na svet. Veci, ktoré boli niekedy samozrejmé, dnes už, žiaľ, nie sú.

Výborným príkladom sú diváci na tribúnach. Práve pre týchto ľudí sa robí amatérsky futbal a hráči často na úkor zamestnania alebo rodiny trénujú, aby sa cez víkend blysli čo najlepším výkonom. V máji sme začali trénovať všetky kategórie v sprísnenom režime s hygienickými a organizačnými opatreniami, na základe rozhodnutia úradu verejného zdravotníctva. Činnosť klubu MFK Rusovce prispieva k rozvoju športu nielen v mestskej časti, ale vychováva deti k pohybovej aktivitea aktívnemu tráveniu voľného času. A v nemalej miere prispieva k rozvoju zdravého životného štýlu.

Ďakujeme našim sponzorom

V súčasnosti má klub MFK desať mládežníckych družstiev, a to: U5, U6, U7, U8, U9, U10, U11, U13, U15, U19. Z toho štyri v súťažiach. Snažíme sa spoločne tréneri, futbalisti, rodičia i sympatizanti budovať jeden klub, kde si mladší vážia starších a starší pomáhajú mladším.

Touto cestou sa chcem poďakovať všetkým dobrým ľuďom, MČ Bratislava – Rusovce a firmám za to, že nás podpo- rovali predošlé roky a ďakujeme aj za 2% z daní. Sme radi, že sa môžeme po dlhšej dobe znovu vidieť a trénovať.

Prejsť na začiatok